TERAPIJE

MANUALNA TERAPIJA

50€ (60 minut)


Manualna terapija je del tradicionalne medicine in zajema vrsto različnih terapevtskih tehnik. Deluje na živčno-mišično-skeletni sistem z namenom odpraviti disfunkcije, zmanjšati bolečine ter blažiti poškodbe.

Terapija vključuje pregled, postavljanje diagnoze s prognozo, izvajanje terapije in svetovanje. Na podlagi zbranih informacij postavimo diagnozo in se odločimo za potek terapije. Za odpravo neravnovesja uporabljamo pretežno nežne manipulativne tehnike s katerimi v telesu vzpostavimo harmonijo.
Število terapij se individualno prilagaja glede na zdravstveno stanje in zahtevnost težave.

KRANIOSAKRALNA TERAPIJA (KST)

50€ (60 minut)


Je zelo nežna ročna tehnika, s katero sproščamo napetost na fizičnem in duševnem nivoju. Ima pozitiven vpliv na različne zdravstvene težave, saj upošteva povezavo telesnih, duševnih in miselnih procesov pri človeku. Odpravlja motnje, ki ovirajo proces ravnovesja v telesu in podpira samozdravljenje organizma. Vse kosti, sklepi, vretenca, mišice, lobanja in notranji organi so povezani v en gibalni sistem. Tudi kosti lobanje se premikajo v odvisnosti od drugih kosti. In če je ta sistem kjerkoli zablokiran, je prizadet celoten organizem. S tem, ko zdravimo en del, vplivamo na in spreminjamo celoto.

LIMFNA DRENAŽA

45€ (45 minut)


Limfna drenaža je manualna metoda stimuliranja limfnega žilnega sistema.

poveča kroženje limfe po mezgovnem sistemu ter s tem direktno vpliva na cirkulacijo krvi ter ostalih tekočin v telesu. Stimulira limfne organe k večji proizvodnji limfocitov, krepi obrambni mehanizem.

Neinvazivnost tehnik in povečana cirkulacija telesnih tekočin imajo na avtonomni živčni sistem antistresni, protibolečinski učinek.

ACCESS BARS

57 € (60 minut)
160 € (paket 3 obiskov 60 minut)


Access BarsⓇ tretma dostopa do podzavestnih vzorcev in odpravlja blokade, ki so jih povzročile misli, občutki, čustva in s tem onemogočajo da bi živeli bolj lahkotno življenje.

Access BarsⓇ je niz 32 točk na glavi, ki ob nežnem dotikanju spodbujajo pozitivne spremembe v možganih in razpršijo elektromagnetne komponente stresa, misli in čustev. Ta nežna, neinvazivna tehnika sprošča fizične in miselne blokade, ki so shranjene v telesu ter vnaša večjo sproščenost na različna področja življenja.


Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: