NEGA OBRAZA

Na človeku najprej opazimo njegov obraz, saj je obraz skozi celo leto najbolj izpostavljen del telesa. Če nam urejen videz veliko pomeni bomo posvečali veliko pozornosti prav obrazu. Zato je prav, da si kljub sodobnemu tempu življenja vzamemo čas za zdravje naše kože in poskrbimo za urejen videz.

Naši tretmaji nege obraza temeljijo na naravni, nežni in učinkoviti zaščiti vaše kože pred negativnimi vplivi okolja. Negovalni postopek vašo kožo očisti, prenovi, ji povrne mehkobo, njeno ravnovesje in jo nahrani ter obogati.

Osvežitev lepote – hitra vlažilna nega

45€ (45 minut)


Hitra vlažilna nega z veliko učinkovitostjo. Primerna je za mlajšo in zrelejšo kožo. Priporoča se jo tudi pred priložnostnim ličenjem saj odlično pripravi kožo na podlago.

Popolno vlaženje

60€ (60 minut)Intenzivno vlaženje in zaščita kože. Primerno je za vse tipe kože in vse starostne skupine. Priporočljiva predvsem pozimi

Mineralna nega obraza

60€ (60 minut)


Morski minerali in elementi v sledeh, s pomočjo osmoze prehajajo v celice, povečajo celično presnovo in oskrbo celic s kisikom. To dinamično ravnovesje povrhnjice omogoča oskrbo z bistvenimi vitalnimi mikro hranili, ki pomagajo koži do čvrstosti in svežine.

Mladostna popolnost – Anti age nega

75€ (75 minut)


Anti-age nega obraza z vrhunskimi sestavinami kot so izvlečki morskih alg, hialoronska kislina, argireline, itd. izboljšajo elastičnost in čvrstost kože. V kombinaciji sprostitvene in lifting masaže obraza je koža vidno napeta takoj po končani negi.

Diamantni piling + maska

30€ (30 minut)


Diamantni piling ali mikrodermoabrazija predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave in mladostnejše kože tako za ženske kot moške vseh starosti. Terapija zagotavlja natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Po odstranitvi mrtvih kožnih celic se spodaj razkrije mehkejša, bolj zdrava koža.

Diamantni piling ali mikrodermoabrazija je prva izbira za odstranjevanje različnih nepravilnosti na koži kot so poškodbe zaradi pretiranega izpostavljanja soncu, brazgotine po aknah, povečane pore in nečistoče (ogrci) ter pigmentne spremembe. Nežne in plitke gube se zmanjšajo. S terapijo preprečimo prezgodnje procese staranja in izboljšamo videz kože.

Oblikovanje obrvi

10€ (15 minut)


Obrvi oblikujemo prilagojeno vsakemu posamezniku, brez šablon. Določi se oblika sledi oblikovanje z voskom, puljenje.

Barvanje trepalnic

10€ (15 minut)


Temne trepalnice vam ustvarijo kontrast in vam ponudijo bolj sijoče učke .

Barvanje obrvi

10€ (15 minut)


Uporaba tinte za barvanje obrvi je enostavna, učinek takojšen, obstojnost pa je približno 10 – 14 dni odvisno je od tipa kože, na mastni koži barva zbledi hitreje.

Barvanje in oblikovanje obrvi s kano

20€ (30 -45 minut)


Kana omogoča blag trajni učinek ličenja obrvem povrnete ali dodate želeni volumen, zapolnite luknje, kjer dlačice premalo ali sploh ne rastejo in popravite naravno barvo. Primerna je tudi za tiste z občutljivo kožo, saj za postopek barvanja obrvi s kano ne potrebujemo različnih kemikalij in razvijalcev barv. Naravno sestavine dlačice negujejo in jim dajo lesk ter omogočajo, da kana na dlačicah obstoji 4-6 tednov, na koži pa do 2 tedna.

THALION ustvarja unikatno filozofijo lepote z navdihom iz morske narave.

THALION kozmetika si prizadeva za trajnostni razvoj in razumno koristi bogastvo morja in morskih alg. Morska voda in morske alge so v odlični harmoniji z našo kožo. Morski minerali in elementi v sledeh, s pomočjo ozmoze prehajajo v celice, povečajo celično presnovo in oskrbo s kisikom v celici. To dinamično ravnovesje povrhnjice omogoča oskrbo z bistvenimi vitalnimi mikrohranili, ki pomagajo koži do čvrstosti in svežine.


Le z ustrezno in redno nego kože dolgoročno poskrbite za pravilno negovano in mladostno kožo svojega obraza, ki izžareva zdravje. Občutek svežine in mladostnosti boste izžarevali v sebi in navzven.


Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: