MASAŽE

Masaža je univerzalen, dodobra preverjen ter učinkovit način za psiho-fizično sprostitev. Masaža ima vlogo užitka in zmanjševanja prekomerne napetosti mišičja, cilj katerega je konec koncev omogočanje optimalnih gibalnih vzorcev med športnimi treningi, rekreativno vadbo in predvsem neovirano gibanje tekom vsakdana

Ne le sprostitev, masaža ima lahko ob akutnih ali kroničnih mišičnih napetosti celo terapevtski učinek, saj je lahko dobra dopolnitev k športnemu treningu, rekreativnim vadbam in kinezioterapiji.

Zbirate lahko med različno dolžino masaže pri vsaki masaži se prilagodimo glede na problem vsakega posameznika običajno pa se glede na problematiko priporoča oz. svetujemo koliko minut potrebujete za določen predel telesa :

30 min masaža (hrbet ali noge)
60 min masaža (noge zadaj + hrbet + roke + glava ; oz če ni posebnih težav celo telo )
90 min masaža (celo telo)

SPROSTITVENA MASAŽA

35€ (30 minut)
45€ (60 minut)
60€ (90 minut)


Je nežna sproščujoča masaža primerna za vse, ki se želijo znebiti stresa in sprostiti. Pri sprostitveni masaži ne rešujemo zakrčenosti mišic in ostalih težav ampak se osredotočimo samo na sprostitev telesa.

ŠPORTNA MASAŽA

35€ (30 minut)
45€ (60 minut)
60€ (90 minut)


Je specializirana masaža namenjena rekreativcem in vrhunskim športnikom. Tehnike športne masaže se osredotočajo na posebne mišične skupine, aktivne v posameznem športu. Služi pripravi in ohranjanju športnikove forme, izboljšanju psihofizičnega stanja ter preprečevanju in odpravi možnih poškodb. 
Športna masaža stimulira živčni sistem, pospešuje obnavljanje mišičnega tkiva (mišice se dobro pregrejejo, drenirajo, neguje se mišično tkivo), s tem pa tudi preprečuje možne poškodbe, ki so posledica pretreniranosti.

TERAPEVTSKA MASAŽA

35€ (30 minut)
45€ (60 minut)
60€ (90 minut)


Odpravlja mišično napetost in je primerna za vse tiste, ki imajo kakršne koli bolečine ali težave ter imajo radi močnejšo masažo.

Namenjena je lajšanju bolečin mišic celega telesa, hkrati pa blagodejno vpliva na vašo hrbtenico. Od sprostitvene masaže se razlikuje v tem, da se posvetimo točno določenemu problemu oz. predelu (bolečine mišic, napet vrat, bolečine v zgornjem delu hrbta, bolečine v predelih hrbtenice, išias, …). Masažo prilagodimo vsakemu posamezniku. 

Masaža obraza, vratu in dekolteja

30€ (30 minut)


Masaža obraza je prijetno in sproščujočo doživetje zaradi česar se počutite sveže in brez stresa. Na vašo kožo vpliva s pozitivnimi učinki saj pospešuje krvni obtok, povečuje prekrvavitev ter nahrani vaše celice s kisikom ter pomaga pri regeneraciji tkiv.


Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: