MAKE-UP

Ličenje je zelo pomembno za najrazličnejše priložnosti. Popolni make up v ženski zbudi samozavest. Verjamem, da je čisto vsaka ženska lepa. Pravzaprav čudovita. Zato pri ličenju stremim k poudarjanju naravne lepote, pa naj bo to smokey eyes ali pa “no makeup look”. Nočem zakrivati ženske lepote ali jo spreminjati v čisto drugo podobo kot v resnici je. Želim si le, da iz njenega obraza in unikatnih potez poudariva tisto najlepše.

Dnevno ličenje

35€ 60min


Nanos lažje podlage, nanos senčil na oči za bolj sijoč pogled a še vedno make up z dolgo obstojnostjo. Ne vključuje umetnih trepalnic.

V primeru ličenja na terenu, se pri ceni upošteva še kilometrina.*

Priložnostno ličenje

45€ 60 – 90 min


Ličenje za različne posebne priložnosti, fotografiranje, maturantski ples, poroke in podobno. Da boš zablestela v svoji najlepši podobi. Dnevne umetne trepalnice že vključene, možnost tudi bolj dramatičnih trepalnic.

V primeru ličenja na terenu, se pri ceni upošteva še kilometrina.*

Poročno ličenje

75€  60 – 90 min
(na dan poroke )

Poročni paket: 100 €
(poskusno ličenje in ličenje na dan poroke)


Pred poročnim dnevom se dobiva na poskusnem ličenju (poročni paket) . Takrat se malce spoznava in se pogovoriva, ter preizkusiva kakšno ličenje bi ti najbolj pristajalo. Pomembno je, da se boš na ta veliki dan počutila najbolje v svoji koži in izgledala najlepša kar lahko. Dnevne umetne trepalnice že vključene, možnost tudi bolj dramatičnih trepalnic.

V primeru ličenja na terenu, se pri ceni upošteva še kilometrina.*
Po želji pridem na katero koli lokacijo, pogoj so vsaj 3 osebe.
V primeru ličenja na terenu, se pri ceni upošteva še kilometrina.*

*kilometrina 0,37€ na km

KAKO PRIPRAVITI KOŽO NA LIČENJE

Ključen pomen za brezhiben končni videz make – upa je priprava kože na ličenje.

Moj prvi nasvet je, da pripravite kožo! To naredite tako, da se vsaj dva tedna pred dogodkom izogibate sladkarijam in pojeste veliko sadja ter zelenjave, predvsem pa spijete veliko vode, saj bo tako koža bolj sijoča, navlažena in tudi mozoljčkov bo nastajalo manj,

Najpomembnejša postaja na poti do lepega videza je čiščenje kože. Bistveno je, da uporabljaš izdelke za čiščenje kože, ki ustrezajo tvoji koži. Priporočamo ti formule, ki nežno odstranijo preostali make up in ne vsebujejo olja. Če je tvoja koža aknasta in še posebej problematična, izberi takšno, ki vsebuje sestavine v boju z nadležnimi aknami.

Kožo primerno neguj s kremami, ki ustrezajo tvojemu tipu kože. Predvsem če imaš suho kožo . Suha koža namreč nikoli ni dobra podlaga za nanašanje ličil.  Pri tem naj ti pomagajo maske, ki nahranijo kožo. Medtem ko odmrlo kožo odstrani s pilingom.

Če imate ustnice suhe in razpokane, si jih prav tako večer prej podrgnete s ščetko, da rahlo pordijo in jih nato namažete s hranljivim mazilom. Ko to postane rutina, s suhimi ustnicami ne boste imele več težav, saj boste kar čez noč poskrbele za njihovo hranjenje.


Create your website with WordPress.com
Get started
%d bloggers like this: